Crème fouettée au coulis de fruits rouges

Crème fouettée au coulis de fruits rouges

4.6 60 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

Le coulis de fruits rouges
  • d'eau
    100 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de fruits rouges frais variés
    300 g
    300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    300 g
  • de mascarpone très froid
    100 g
  • gousse de vanille (les graines seulement)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 328 kcal / 1370 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...