Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis de fruits rouges
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
-
300
g de fruits rouges frais variés
lub 300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Crème fouettée aux mûres
15min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2u. 20min