Crème fouettée au coulis de fruits rouges

Crème fouettée au coulis de fruits rouges

4.6 64 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

Le coulis de fruits rouges
  • 100 g d'eau
  • 70 g de sucre en poudre
  • 300 g de fruits rouges frais variés
    300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
  • 50 g de sucre en poudre
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 100 g de mascarpone très froid
  • 1 gousse de vanille (les graines seulement)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 1370 kJ / 328 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...