
Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
Le coulis de fruits rouges
-
d'eau100 g
-
de sucre en poudre70 g
-
de fruits rouges frais variés300 g
La crème fouettée
-
de sucre en poudre50 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min. très froide300 g
-
de mascarpone très froid100 g
-
gousse de vanille (les graines seulement)1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
328 kcal /
1370 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
24.5 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja