Urządzenia i Akcesoria
Barbecue onions (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
619.8 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Citrus salt
35 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min