Urządzenia i Akcesoria
Barbecue onions (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
619.8 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat stock paste
45 min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Homemade Custard
15 min