Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 688.9 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned onions (200 g)
20min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Runny custard
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Browned beef cubes (medium)
15min
Peanut brittle
1h 30min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min