Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 688.9 mg
Alternatywne przepisy
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Bacon with chicken strips
15min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Pas d’évaluation
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40 min