
Urządzenia i Akcesoria
Amandine à la cerise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
La pâte sablée
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail250 g
-
de sucre en poudre125 g
-
de beurre doux et un peu pour les moules125 g
-
œuf1
-
de confiture de cerises200 g
La garniture
-
d'amandes en poudre100 g
-
de sucre en poudre50 g
-
œuf1
-
de crème liquide 30-40% m.g.70 g
-
d'extrait naturel d'amande4 gouttes
-
de sucre glace maison (opcjonalnie)20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
681 kcal /
2858 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
86 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts aux fruits
10 Przepisów
Francja
Francja