Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 80 g de graines de kasha
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de sucre roux
- 30 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 200 g de fraises
- 15 g de chouchen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 832 kJ / 354 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3sa 20 dk
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Cappuccino à la mangue
15 Min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Crème brûlée à la carotte
3h 25min
Cheesecake à la vanille cuit
13u. 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Milkshake aux fruits rouges
10min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min