Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele

Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele

3.0 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolle a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di aneto fresco
  • 20 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 40 g di aceto di mele
  • 80 g di senape in grani grossi
  • 3 braciole di maiale (180 g l'una, spessore 1.5 cm)
  • 1300 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 40 g di panna acida
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 80 g di sedano rapa pelato, a fette sottili
  • 2 mele verdi a fette sottili
  • 150 g indivia belga a fette sottili
  • 1 cucchiaio olio di semi di girasole

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 488 mg
Białko 37 g
Kalorie 1857 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...