Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

4.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • limone preferibilmente biologico
    1
  • di vino bianco
    300 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    2 pizzico
  • di miele
    80 g
  • di costolette di agnello
    600 g
  • semi di finocchio q.b.
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
Contorno
  • cuori di carciofo
    6
  • limone il succo
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30
  • di vino bianco
    40 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 731 kcal / 3060.5 kJ
Białko 57.1 g
Tłuszcz 38.9 g
Węglowodany 40.9 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Sód 776.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...