
Urządzenia i Akcesoria
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
limone preferibilmente biologico1
-
di vino bianco300 g
-
spicchio di aglio1
-
di sale2 pizzico
-
di miele80 g
-
di costolette di agnello600 g
-
semi di finocchio q.b.
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di acqua1500 g
-
di succo di limone30 g
Contorno
-
cuori di carciofo6
-
limone il succo1
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva30
-
di vino bianco40 g
-
di acqua100 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
731 kcal /
3060.5 kJ
Białko
57.1 g
Tłuszcz
38.9 g
Węglowodany
40.9 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Sód
776.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Sottovuoto
25 Przepisów
Włochy
Włochy