Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Białko
- 57.1 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 38.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 776.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 godz. 10 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Spalla di maiale sottovuoto
12u. 25min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min