Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Białko
- 57.1 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 38.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 776.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4 Std. 55 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min