Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana

Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana

3.3 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
2 porzioni

Składniki

Filetto di manzo Sottovuoto
  • 2 foglie di salvia fresca
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 260 g di filetto di manzo
Salsa al cioccolato
  • 50 g di acqua
  • ½ dado per brodo di carne
  • 15 g cioccolato fondente 90%
  • chicchi di melagrana q.b. per servire

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 27.2 g
Kalorie 866 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...