Contorno di patate sauté sottovuoto

Contorno di patate sauté sottovuoto

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
1 porzione

Składniki

  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 30 g di burro
  • 8 foglie di salvia fresca lavate
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 15 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 1992.9 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...