Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1hod. 10min
Patate Sottovuoto
2hod.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2hod.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2hod.