Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Pancia di maiale con composta di mele
8 godz. 30 min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min