Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di arachidi pelate al naturale
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 400 g di latte di cocco
- 2 peperoncini rossi piccanti, freschi a fettine
- 1 cucchiaino di sale
-
400
g di foglie di zucca, a listarelle (0.5 cm)
lub 400 g di friarielli, a listarelle (0.5 cm) - 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasticcio di agnello e purea di patate
1 Std. 40 Min
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15 Min
Anatra all'arancia
1h 35min
Spezzatino di maiale, purè di verdure e broccoli (Bimby Friend)
55min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3u. 10min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2h 20 min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Frittelle di prugne
9h
Zuppa di maiale e funghi
Brak ocen
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min