Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di arachidi pelate al naturale
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 400 g di latte di cocco
- 2 peperoncini rossi piccanti, freschi a fettine
- 1 cucchiaino di sale
-
400
g di foglie di zucca, a listarelle (0.5 cm)
lub 400 g di friarielli, a listarelle (0.5 cm) - 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
5 Min
Buccellato
4 Std.
Mini flan parisienne
9 Std.
Tarte flambé
Brak ocen
Gelato leggero alla frutta
10 Min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 godz. 15 min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1 Std.
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1 Std.
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Brak ocen
Tortini di fichi
6 Std. 5 Min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Zuppa di tacchino e mais
1 Std.