Penne tonno, pinoli e limone

Penne tonno, pinoli e limone

3.9 155 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di pinoli
    10 g
  • di acqua
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pasta secca corta a piacere
    80 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    70 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 675 kcal / 2824 kJ
Białko 32.2 g
Tłuszcz 34.3 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 45.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...