
Urządzenia i Akcesoria
Penne tonno, pinoli e limone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
filetto di acciuga sott'olio sgocciolato1
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di pinoli10 g
-
di acqua200 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pasta secca corta a piacere80 g
-
di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato70 g
-
di succo di limone, spremuto fresco1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
675 kcal /
2824 kJ
Białko
32.2 g
Tłuszcz
34.3 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
45.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® tutto per te
10 Przepisów
Włochy
Włochy