Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto

Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto

3.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1800 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 5 pizzichi di sale
  • 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di radice fresca di zenzero pelata e a pezzi
  • 350 g di broccoli le cimette
  • 30 g scalogno

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 832.7 mg
Białko 41.2 g
Kalorie 2099.7 kJ / 501.5 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...