Wersje kompatybilne
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 350 g di broccoli, le cimette
- 30 g scalogno
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 832.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Involtini di branzino con sugo alla puttanesca
1h
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Patate Sottovuoto
2h
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5 godz.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Polpo agli agrumi
1h