Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti

Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 10 g di sale grosso
  • 4 grani di pepe nero
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 bacche di ginepro
  • 25 g di pistacchi salati sgusciati
  • 40 g Emmental a pezzi
  • 100 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
  • 50 g di mortadella a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 - 550 g di filetto di agnello in un unico pezzo
  • 2000 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino intero
  • 400 g di agretti
  • 50 g di scalogno a metà
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 466.2 mg
Białko 25.3 g
Kalorie 1558.7 kJ / 372.5 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...