Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
TM6

Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 10 g di sale grosso
  • 4 grani di pepe nero
  • 3 rametti di timo fresco, le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 bacche di ginepro
  • 25 g di pistacchi salati sgusciati
  • 40 g di Emmental a pezzi
  • 100 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
  • 50 g di mortadella a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 - 550 g di filetto di agnello, in un unico pezzo
  • 2000 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino, intero
  • 400 g di agretti
  • 50 g di scalogno a metà
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1558.7 kJ / 372.5 kcal
Białko
25.3 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
2.2 g
Sód
466.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy