
Urządzenia i Akcesoria
Milhojas caramelizado con crema y merengue
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 unidades
Składniki
Crema pastelera
-
de leche250 g
-
de azúcar35 g
-
de harina de repostería15 g
-
de maicena15 g
-
huevo1
-
yema de huevo1
-
de azúcar vainillado½ cucharadita
Hojaldre caramelizado
-
de azúcar glas2 cucharadas colmadas
-
lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)1
Merengue
-
clara de huevo1
-
de agua30 g
-
de azúcar100 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
364 kcal /
1522 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
200.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania