Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho plancha
- 70 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 140 g de azúcar
- 3 huevos
Relleno
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Montaje
- 200 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 1 - 2 cucharadas de grageas de chocolate
- 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate
- 1 - 2 cucharadas de bolitas multicolores
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 72.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake pops de chocolate
2h 30 min
Roscón Red velvet
4h
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3 godz.
Tarta monstruo de las galletas
2 Std. 45 Min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Pastel arcoiris
2h
Árbol de Navidad de chocolate
1 godz. 30 min
Baño de chocolate
5min
Magdalenas de nata
1h
Volcán de chocolate para dos
15 min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1hod. 15min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min