Urządzenia i Akcesoria
Sobaos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 unidades
Składniki
-
250 g de harina de repostería
-
2 cucharaditas de polvo de hornear
-
1 pellizco de sal
-
250 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
-
250 g de azúcar
-
5 huevos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
206.9 mg
Białko
11 g
Kalorie
2913 kJ /
697 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
22.7 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Suizos
2 godz. 30 min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 godz. 15 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Huesos de San Expedito
30 min
Corona de brioche con chocolate
4 godz. 45 min
Brioche con crumble (Challahs)
1 godz. 30 min
Minirroscón de Reyes
3 godz.
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Quesada pasiega
45 min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 godz. 20 min