Courgette ronde farcie de brandade

Courgette ronde farcie de brandade

3.9 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 gousses d'ail
  • 2 filets de morue dessalée coupés en morceaux (600 g environ)
  • 4 courgettes rondes
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 oignon blanc coupé en deux
  • 400 g d'eau
  • 4 c. à soupe de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1111 mg
Białko 27 g
Kalorie 2017 kJ / 486 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...