
Urządzenia i Akcesoria
Courgette ronde farcie de brandade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
gousses d'ail3
-
de morue dessalée coupés en morceaux (600 g environ)2 filets
-
courgettes rondes4
-
d'huile d'olive4 c. à soupe
-
oignon blanc coupé en deux1
-
d'eau400 g
-
de chapelure4 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
486 kcal /
2017 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1111 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - août
10 Przepisów
Francja
Francja