Courgette ronde farcie de brandade

Courgette ronde farcie de brandade

3.9 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • gousses d'ail
    3
  • de morue dessalée coupés en morceaux (600 g environ)
    2 filets
  • courgettes rondes
    4
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • oignon blanc coupé en deux
    1
  • d'eau
    400 g
  • de chapelure
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 486 kcal / 2017 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 1111 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...