Œufs cocotte aux cèpes

Œufs cocotte aux cèpes

4.6 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • d'échalote coupée en 4
    50 g
  • de cèpes frais nettoyés, en morceaux
    200 g
  • de sel
    2 pincées
  • œufs
    4
  • de crème liquide entière
    100 g
  • poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • de cerfeuil frais effeuillés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 139 kcal / 579 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...