Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre
- 50 g d'échalote, coupée en 4
- 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
- 2 pincées de sel
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide entière
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 4 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Œufs pochés aux épinards crémeux
1j 20 menit
Œufs cocotte à la florentine
50 menit
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1j
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Soufflé aux asperges
1h 10 min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min