Œufs cocotte aux cèpes

Œufs cocotte aux cèpes

4.6 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 50 g d'échalote coupée en 4
  • 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
  • 2 pincées de sel
  • 4 œufs
  • 100 g de crème liquide entière
  • poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 4 brins de cerfeuil frais effeuillés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 579 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...