Sauté de veau aux pleurotes

Sauté de veau aux pleurotes

4.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 60 g d'échalote coupée en 2
  • 70 g de carotte en dés
  • 120 g de blanc de poireau
  • 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de pleurotes en morceaux
  • 150 g de bouillon de poule
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g de cerfeuil frais effeuillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 52 g
Kalorie 1460 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...