Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées

Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées

4.4 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 500 g de haricot vert frais lavés et équeutés
  • 2 gousses d'ail pelées
  • 2 oignons frais nettoyés et coupés en 4 tronçons
  • 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • ½ bouquet de cerfeuil frais effeuillé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 300 g de foies de volaille
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 100 g d'amandes décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1655 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...