Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 chou vert
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de moutarde
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 pavés de cabillaud, sans peau (500 g env.)
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 923 kJ / 219 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 min
Merlu à la galicienne
45 min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Papillotes de poulet aux poireaux et lentilles
35 min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 min
Courgettes farcies au canard
1óra 5p
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min