Colin farci et asperges sauce au citron

Colin farci et asperges sauce au citron

3.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de fromage blanc, 0% m.g.
  • 15 g de jus de citron
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 65 g d'oignon frais
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • 75 g de fromage blanc nature
  • 500 g d'eau
  • 500 g d'asperges vertes épluchées et coupées en deux
  • 4 tranches de colin (500 g en tout, sans l'arête)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 763 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...