Artichaut poivrade en barigoule

Artichaut poivrade en barigoule

2.7 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 4 artichauts poivrade
  • jus de citron pour les artichauts
  • 1 oignon blanc coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
  • 100 g de lardon
  • 100 g de vin blanc
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g d'eau ou à hauteur du contenu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 51 mg
Białko 12 g
Kalorie 1374 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...