Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle

Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle

4.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
    750 - 800 g
  • du sel
  • pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
    4
  • poivre moulu
  • de graines de nigelle et 1 c. à café
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 318 kcal / 1334 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...