
Urządzenia i Akcesoria
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur750 - 800 g
-
du sel
-
pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun4
-
poivre moulu
-
de graines de nigelle et 1 c. à café3 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
318 kcal /
1334 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja