
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'eau300 g
-
de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux160 g
-
de mâche lavée et essorée, réserver quelques feuilles pour la finition450 g
-
d'eau de Vichy800 g
-
de beurre80 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
noix de saint-jacques sans corail4
-
d'huile de noisette2 c. à café
-
de fleur de sel4 pincées
-
aigre-doux (opcjonalnie) de carottes maison (voir "Conseil(s)")
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
258 kcal /
1068 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja