Œuf mi-mollet aux épinards

Œuf mi-mollet aux épinards

2.8 65 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • œufs moyens (53-63 g) froids
    4
  • eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • de crème liquide entière très froide
    400 g
  • de poivre fraîchement moulu
    10 g
  • de sel
    4 pincées
  • d'épinards frais
    250 g
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de pain aux céréales
    4 tranches
    4 tranches de pain aux céréales
  • coriandre fraîche ciselée, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 812.2 kcal / 3398.3 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 57.5 g
Węglowodany 54.6 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Sód 791.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...