Polpettine di spinaci e ricotta

Polpettine di spinaci e ricotta

2.0 221 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 275 g di farina tipo 00
  • 200 g di spinaci baby freschi
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 200 g di ricotta scolata dal siero
  • 2 uova
  • 50 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 523 kcal / 273.1 kJ
Białko 21.7 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...