Lasagne radicchio, provola e caciotta

Lasagne radicchio, provola e caciotta

4.8 361 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 300 g di provola affumicata a pezzi
  • 100 g di caciotta a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio mondati
  • 500 g radicchio lavato e a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
Besciamella
  • 1000 g di latte
  • 80 g di farina tipo 00
  • 70 g di burro
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di speck Alto Adige IGP a fette
Terminare la preparazione
  • 1 dose di pasta all'uovo fresca tipo lasagne

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29 g
Kalorie 2390 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 32.4 g
Węglowodany 43.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...