Orzotto al radicchio rosso

Orzotto al radicchio rosso

4.2 80 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm) o a striscioline
    50 g di pancetta affumicata a cubetti, (1 cm) o a striscioline
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g radicchio rosso a listarelle
  • 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 580 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.7 g
Kalorie 1623 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 8.8 g
Węglowodany 57.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...