Risotto finocchi e zafferano
TM31 TM5 TM6

Risotto finocchi e zafferano

3.4 (106 ocen)

Składniki

  • 150 g di finocchi a fettine sottili
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 850 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano
  • 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
    lub 1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1355 kJ / 324 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
50.3 g
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy