Wersje kompatybilne
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 472.8 mg
Alternatywne przepisy
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pork san choy bau
25 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Wonton soup (pork)
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min