Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce

Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce

3.3 26 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces

Składniki

Holy Trinity sauce
  • oyster sauce
    80 g
  • rice wine vinegar
    70 g
  • Sriracha sauce
    40 g
Rice paper rolls
  • vegetable oil plus extra for greasing and brushing
    40 g
  • fresh shiitake mushrooms
    150 g
  • Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
    150 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    3
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled
    10 g
  • pork mince
    300 g
  • white pepper
    2 tsp
  • light soy sauce
    45 g
  • Shaoxing wine
    15 g
  • sesame oil
    10 g
  • water
    500 g
  • rice paper roll wrappers (see Tips)
    15
  • vegetable oil for brushing
  • sesame seeds toasted, for garnishing
    30 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 472.8 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 560.5 kJ / 133.5 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...