Urządzenia i Akcesoria
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Holy Trinity sauce
-
oyster sauce80 g
-
rice wine vinegar70 g
-
Sriracha sauce40 g
Rice paper rolls
-
vegetable oil plus extra for greasing and brushing40 g
-
fresh shiitake mushrooms150 g
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)150 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled10 g
-
pork mince300 g
-
white pepper2 tsp
-
light soy sauce45 g
-
Shaoxing wine15 g
-
sesame oil10 g
-
water500 g
-
rice paper roll wrappers (see Tips)15
-
vegetable oil for brushing
-
sesame seeds toasted, for garnishing30 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
472.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
560.5 kJ /
133.5 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Wonton soup (pork)
45 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Miso salmon broth
40 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min