Urządzenia i Akcesoria
Jiao zi (Chinese dumplings)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)200 g
-
celery cut into pieces40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces40 g
-
salt1 ½ tsp
-
mince (pork, chicken or beef)250 g
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tsp
-
dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)1 package
-
water
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
177.5 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
148.6 kJ /
35.4 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1h
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Wonton wrappers
55min
Pineapple buns
9h 50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Pork and prawn dumplings
55min
Char siew sauce
10min
Soy milk and Mantou buns
6h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min