Urządzenia i Akcesoria
Jiao zi (Chinese dumplings)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)200 g
-
celery cut into pieces40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces40 g
-
salt1 ½ tsp
-
mince (pork, chicken or beef)250 g
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tsp
-
dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)1 package
-
water
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
177.5 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
148.6 kJ /
35.4 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Wonton soup (pork)
45 min
Wonton wrappers
55 min
Pork and prawn dumplings
55 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Wonton soup
1 godz.
Okonomiyaki
30 min