Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
1804 mg
Białko
102.5 g
Kalorie
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Sweet and sour pork
40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pad kra pow
45 min