Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Białko
- 102.5 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1804 mg
Alternatywne przepisy
Pad kra pow
45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sweet and sour pork ribs
35min
Wonton soup (pork)
45min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min