Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
1804 mg
Białko
102.5 g
Kalorie
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Ginger chicken wings
40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Pad kra pow
45 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Thai red pork curry
35 min