Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Białko
- 102.5 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1804 mg
Alternatywne przepisy
Pad kra pow
45 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min