Compotée de fruits d'été aux épices

Compotée de fruits d'été aux épices

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 450 g de pêches coupées en quartiers
  • 250 g d'abricots frais coupés en quartiers
  • 120 g de banane (1 banane), coupée en morceaux
  • 150 g de fruits rouges frais variés (framboises et cerises)
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 1 c. à café d'anis vert en poudre
  • 1 c. à café de graines de cardamome pilées
  • 1 gousse de vanille fendue et égrainée
  • 70 g de miel liquide

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 5.5 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 581.2 kJ / 136.7 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...