
Urządzenia i Akcesoria
Crumble rhubarbe-gingembre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
La garniture
-
de sucre en poudre150 g
-
de gingembre frais15 g
-
de rhubarbe fraîche, coupée en morceaux700 g
-
de pommes coupées en morceaux200 g
La pâte à crumble
-
de noisettes émondées50 g
-
d'amandes émondées40 g
-
de farine de blé70 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux70 g
-
de cassonade70 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
298 kcal /
1250 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
38.5 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja