Crumble rhubarbe-gingembre

Crumble rhubarbe-gingembre

4.8 170 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

La garniture
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de gingembre frais
    15 g
  • de rhubarbe fraîche, coupée en morceaux
    700 g
    700 g de rhubarbe, surgelée, préalablement décongelée
  • de pommes coupées en morceaux
    200 g
La pâte à crumble
  • de noisettes émondées
    50 g
  • d'amandes émondées
    40 g
  • de farine de blé
    70 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    70 g
  • de cassonade
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1250 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 13.9 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...