Velouté de champignons et noisettes XXL

Velouté de champignons et noisettes XXL

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • 2 oignons coupés en deux
  • 12 brins de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)
  • 500 g de champignons de Paris frais
  • 500 g de cèpes frais
  • 20 g de beurre
  • 400 g de bouillon de légumes
  • 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 20 g de parmesan râpé pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 434.9 mg
Białko 5 g
Kalorie 674.6 kJ / 162.6 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...