
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de champignons et noisettes XXL
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
oignons coupés en deux2
-
de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)12 brins
-
de champignons de Paris frais500 g
-
de cèpes frais500 g
-
de beurre20 g
-
de bouillon de légumes400 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.240 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre 5 baies2 pincées
-
de parmesan râpé pour la finition20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
162.6 kcal /
674.6 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
434.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend en automne
10 Przepisów
Francja
Francja