Velouté de champignons et noisettes XXL

Velouté de champignons et noisettes XXL

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • oignons coupés en deux
    2
  • de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)
    12 brins
  • de champignons de Paris frais
    500 g
  • de cèpes frais
    500 g
  • de beurre
    20 g
  • de bouillon de légumes
    400 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    240 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre 5 baies
    2 pincées
  • de parmesan râpé pour la finition
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 162.6 kcal / 674.6 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 434.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...