Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Patty
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
minced pork 50 % fat 50 % lean200 g
-
sugar1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oyster sauce½ tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
1 tsp mushroom seasoning powderchicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
pickled cabbages (tung choy)30 g
-
water1000 g
-
spring onion chopped1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
93.6 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1178.1 kJ /
281.6 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Brak ocen
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Brown Rice Congee
30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min