Buddha's Delight
TM6 TM5

Buddha's Delight

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
  • 4 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp cornflour (starch)
  • 30 g cooking oil
  • 1 cm fresh ginger, cut in slices
  • 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
  • 120 g carrots, cut in thin slices
  • 3 Chinese red dates, pitted
  • 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
  • 20 tofu puffs, cut in halves
  • 1 tbsp oyster sauce
    lub 1 tbsp abalone sauce
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
  • 50 g sweet peas
  • 50 g dried bean curd sheet, soaked to soften
    lub 100 g wet bean curd sheets (dau ken)
  • 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcjonalnie)
  • 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1271 kJ / 316 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
6 g
Sód
872 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy