Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
lub 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
lub 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcjonalnie)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1271 kJ / 316 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 872 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mapo tofu
15min
Taiwanese three cup chicken
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Yam Abacus
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min