Wersje kompatybilne
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dang gui chicken
- 500 g whole chicken leg (approx. 1 leg), with skin and bone, cut to 8 pieces
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 1 tsp dang gui (Chinese angelica root) powder
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
lub 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 240 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
Steamed rice
- 200 g rice
- 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 739 mg
Alternatywne przepisy
Ginger sesame oil chicken
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Steamed Pepper Chicken
1hod. 45min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min