野菇燒豆腐
TM6 TM5

野菇燒豆腐

3.6 (10 ocen)

Składniki

  • 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 150 克 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
  • 100 克 牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)
  • 20 克 素蠔油
  • 20 克 水
  • 200 克 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
  • 80 克 秋葵 ,去蒂頭,切斜段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
871.6 kJ / 208.3 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
8.7 g
Tłuszcz nasycony
4265.4 g
Błonnik
4.9 g
Sód
592.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy