
Urządzenia i Akcesoria
木須肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽⅛ 茶匙
-
水250 克
-
薑 ,切絲15 克
-
油10 克
-
豬肉絲200 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲(長約5公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)60 克
-
小黃瓜 ,切絲(長約5公分)100 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
152.2 kcal /
636.2 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
144.9 g
Sód
406.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan