Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 新鮮山藥 ,去皮切塊
- 2 大匙 橄欖油
- 250 克 洋蔥 ,切絲
- 470 克 無糖豆漿
- 500 克 水
- 250 克 馬鈴薯 ,切小塊
- 100 克 紅蘿蔔 ,切小塊
- 150 克 玉米粒
- 150 克 高麗菜 ,切小片
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 8.14 g
- Błonnik
- 5.36 g