山藥豆奶蔬菜濃湯

山藥豆奶蔬菜濃湯

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 ,去皮切塊
    250 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 洋蔥 ,切絲
    250 克
  • 無糖豆漿
    470 克
  • 500 克
  • 馬鈴薯 ,切小塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 ,切小塊
    100 克
  • 玉米粒
    150 克
  • 高麗菜 ,切小片
    150 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 211 kcal / 883 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 8.14 g
Węglowodany 30.5 g
Błonnik 5.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...