海帶豆芽排骨湯

海帶豆芽排骨湯

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    5 克
  • 老薑 ,切片
    10 克
  • 排骨 ,先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 米酒
    10 克
  • 海帶結
    150 克
  • 900 克
  • 黃豆芽
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 203.4 kcal / 850.3 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...