Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 純芝麻油
- 10 克 老薑 ,切片
- 250 克 排骨 ,先以熱水川燙去血水
- 10 克 米酒
- 150 克 海帶結
- 900 克 水
- 50 克 黃豆芽
- ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 850.3 kJ / 203.4 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.4 g