
Urządzenia i Akcesoria
腰果蝦仁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蝦仁200 克
-
鹽1 小撮
-
米酒1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
油30 克
-
薑2 - 3 片
-
乾香菇 泡水至軟、切塊2 朵
-
新鮮毛豆仁50 克
-
紅甜椒 切塊40 克
-
黃甜椒 切塊40 克
-
蜜汁腰果80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
黑胡椒粉 少許
-
新鮮香菜 裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
250 kcal /
1050 kJ
Białko
11.526 g
Tłuszcz
16.81 g
Węglowodany
12.919 g
Błonnik
1.505 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan