Pizzi leccesi

Pizzi leccesi

4.7 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
15 pezzi

Składniki

Condimento
  • di cipolle a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di pomodorini gialli o rossi, a metà
    500 g
  • capperi sotto sale dissalati
    1 cucchiaio
  • olive nere denocciolate
    10
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di origano fresco
    1 rametto
Impasto
  • di acqua
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di salsa di pomodoro
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di zucchero
    5 g
  • di farina tipo 0
    400 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di sale
    10 g
  • olive nere denocciolate
    20

Wartości odżywcze na 15 pezzi

Kalorie 3120 kcal / 13062.8 kJ
Białko 73.5 g
Tłuszcz 98.4 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 29.6 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Sód 4699.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...