Torta cuore soffice panna e caffè

Torta cuore soffice panna e caffè

4.7 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • 230 g di zucchero
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 90 g di latte
  • 140 g di caffè espresso freddo
  • 5 g di caffè in polvere
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 90 g di olio di semi di girasole
  • 16 g di lievito in polvere per dolci
Farcia e termine della preparazione
  • 10 g di caffè espresso freddo
  • 50 g di liquore al caffè
  • 500 g di panna (35% di grassi)
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 66.8 mg
Białko 10.2 g
Kalorie 2598.8 kJ / 621.2 kcal
Tłuszcz 28.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 81.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...