Torta cuore soffice panna e caffè

Torta cuore soffice panna e caffè

4.7 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • di zucchero
    230 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • uova
    4
  • di latte
    90 g
  • di caffè espresso freddo
    140 g
  • di caffè in polvere
    5 g
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
  • di olio di semi di girasole
    90 g
  • di lievito in polvere per dolci
    16 g
Farcia e termine della preparazione
  • di caffè espresso freddo
    10 g
  • di liquore al caffè
    50 g
  • di panna (35% di grassi)
    500 g
  • zucchero a velo a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 621.2 kcal / 2598.8 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 28.9 g
Węglowodany 81.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 66.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...