Panzerottini TM6

Panzerottini TM6

4.9 11 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
50 pezzi

Składniki

Ripieni
  • di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
    300 g
    300 g di scamorza, intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di carne trita mista (vitello e maiale)
    200 g
  • di salsa di pomodoro
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di peperoni misti (gialli e rossi)
    160 g
  • di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
    120 g
  • di sale
    2 pizzico
  • foglie di basilico fresche lavate
    3 - 4
  • di pepe nero macinato (opcjonalnie)
    1 pizzico
Impasto
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di malto d'orzo
    5 g
    5 g di zucchero
  • di acqua
    1400 g
  • di farina tipo 00
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sale
    15 g
  • di succo di limone
    30 g
Terminare la preparazione
  • di olio per frittura
    1500 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 29.9 kcal / 124.9 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 60.8 g
Sód 0.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...