Urządzenia i Akcesoria
Balinese Betutu chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
5 portions
Składniki
Betutu paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh red bird's eye chilli30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tsp
-
whole chicken1
Betutu chicken
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)1
-
boiling water800 g
-
roasted unsalted peanuts40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1144.1 mg
Białko
75.8 g
Kalorie
3964.3 kJ /
947.5 kcal
Tłuszcz
58.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Indonesian white spice paste
35min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Hand Ripped Cabbage
20min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min