Urządzenia i Akcesoria
Mango pudding (Brendan Pang)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
887.3 kJ /
212.1 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nessuna valutazione
Choco tarte with curls pears
Nessuna valutazione
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Berry and cream sponge "omelettes"
25min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Anniversary Cake
2h