Wersje kompatybilne
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1385.4 mg
Alternatywne przepisy
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Nam Jim
10 Min
Radish cakes
1h 5min
Taro bread
4h 20 min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Miso soup
30 min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min