Fragrant whole barbecued fish

Fragrant whole barbecued fish

4.4 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
    1 - 2
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • lemongrass white part only, cut into pieces
    2 stalks
  • garlic cloves
    3
  • makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces
    4
  • fresh coriander roots only, plus leaves reserved for garnishing
    1 bunch
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • peanut oil
    60 g
  • whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
    1
  • sea salt to season (see Tips)
  • ground black pepper to season
  • dried chilli threads to garnish (optional - see Tips)
  • limes cut into cheeks, to serve
    1 - 2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1147.1 mg
Białko 52.3 g
Kalorie 1713.6 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...